Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
shelbyhzur

Nu Börjar Det Dock Bli Lite Värre.

Plötsligt kommer hon i en våldsam orgasm och faller ner som en död säl på bänken. Efter en stund återgår jag till hennes fitta. Hennes bröst är riktigt stora och inte så hängiga trots att hon säkert har passerat 50 för flera år sedan. Nu syntes det hur mycket hår hon verkligen hade. Nu börjar det dock bli lite värre. Jag för in ett finger till och för dem in så långt det går och sedan ut igen. Det var heller inget ovanligt att jag var kvar sist av alla och lämnade badhuset med badvakten. Jag sträcker fram munnen igen och försöker så gott det går att ta till vara på alla godsakerna. Brösten var obefintliga och mellan benen kunde det vid en riktigt noggrann undersökning skymta några få hårstrån. Hon bryr sig inte alls om det utan fortsätter att kasta vatten över aggregatet.

Medhjälparen - del 2

Och så böjde han sig fram och lät tungspetsen glida längst med hela fittskåran, men bara en gång, inte mer. Jag särade mina lår så mycket jag orkade och gned mig så hårt jag kunde mot honom.
Jag lade ner rösten en halv oktav och såg hur han liksom visade fram den för mig. Bara lyssna, fråga och fantisera om jag inte ändrar förutsättningarna. Sett hur de tunna silkestrosorna skar in mellan mina uppsvällda blygdläppar och kunnat ana den fuktiga fläcken som började bre ut sig precis där min trånga fitta öppnade sig. Eller vill du något annat?Högerhanden greppade vant runt skaftet, precis bakom ollonet, och så började handen röra sig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl