Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
shelbyhzur

Jag Tittade På Henne.

Och under det att jag drar tillbaka förhuden och mitt glansiga ollon kommer fram så växer mitt stånd.
"Tjugotvå" svarar hon. Hon ser outhärdligt uttråkad ut, och för att vinna lite tid så utom synhåll för henne och sätter på mig ett par pyjamasbyxor under förevändningen att jeansen var så jobbigt trånga efter allt jag ätit.
"Du där" sade jag och pekade på den blyga tjejen som försökte gömma sig.

Fortsättning följer...det blev så sent och minnena blir för påtagliga"A, just det" svarade jag med en röst som knappt bar.
"Jag har aldrig sett svart tjejs sköte" säger jag och ljuger. Jag kan ha hur mycket sex som helst, men när det upphör så är jag övertygad om att jag aldrig kommer att få något mer. Nu märker jag att hon inte längre är helt oberörd.
"Och det skulle du bra gärna vilja se eller ?

Mina äventyr, butiken (del 1)(forts. följer)


Jag kom i hennes mun! Jag stod säkert kvar där en bra stund utan att komma för mig att göra något. Sven och Karin var trevliga arbetsgivare och gav mig allt större ansvar över butiken.

"Ja, kanske det" sa hon "Jag är sugen på något, men vet inte vad"
"Hm, det beror ju på vad du har lust på" svarade jag och då hon vände sig om och låg mot mig så förstod jag vad jag hade sagt! Hon var vacker. Med ett stön så kom jag!

Vi hade mycket kunder under sommaren, dels de inneboende på orten men givetvis också alla sommargäster. Jag tittade på henne. ". Jag heter Magnus och är 28 år gammal. Kanske har du det någon annanstans?

Han flyttar sig och Ellen särar villigt sina ben och öppnar sig för Rickard.
Både jag och Rickard fattar vinken och Rickard böjer sig ner och tar Ellens bröstvårta i sin mun. Jag ifrågasätter inte utan ställer mig gränsle över hennes röv. Plötsligt skriker Ellen rätt ut, hon kommer otroligt hårt och jag har svårt att hålla mig kvar.
Ellen ler lite snett och tittar på oss. - Så skall jag behöva ligga här ensam?

Ett litet tumult uppstår när vi smidigt ska försöka byta plats. -. Dock inte på det sättet vi hade den dagen.
Vi spenderade hela den dagen vid den lilla tjärnen och lärde känna varandra. Jag greppar ett rejält tag om hennes höfter för att inte flyga av.Ellen sitter som i ett skruvstäd mellan oss och kan inget annat göra än att ta emot, men hon verkar inte ha något problem med det.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl