Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
shelbyhzur

På Väg Till Mitt Rum Stötte Jag Ihop Med En Av De Manliga Kollegorna.


Att det var Carl förstod jag även om männens ansikten i filmerna hela tiden varit retuscherade och omöjliga att identifiera för andra människor.
När jag tänkte tillbaka på det så kändes det nästan overkligt, hur hade jag kunnat utsätta både mig själv och min man för något sådant? Jag tryckte lätt över blygdläpparna, de sprack omedelbart upp och fingret försvann utan något som helst motstånd in i mitt kvinnliga inre. Detta fick inte vara sant!
I korridoren halvsprang jag förbi en kvinnlig kollega som gav mig en undrande blick. Innerst inne förstod jag nog att jag varken skulle lyckas spåra vem som lagt ut filmerna eller att få bort dem.
Jag släppte musen, datorns mus.
Vad skulle hända nu! På väg till mitt rum stötte jag ihop med en av de manliga kollegorna. Jag gick och stängde dörren om mitt rum.

Jag stönar högt och kvinnan tittar upp och ser mina uppspärrade ögon och förstår att jag kommer att spruta om ett ögonblick. Men jag ser att du njuter gränslöst när du blir påsatt i din favoritställning – kroppen stöts fram och tillbaka… brösten hoppar och slänger… mannen har ett fast grepp om dina höfter och trycker dig fram och tillbaka. Ståndet är fortfarande kraftigt och han har ser ut som om han sålt smöret och tappat pengarna..

Den italienska kvinnan är nu den enda av oss som inte har fått utlösning. Den kvinna som han har åtrått hela dagen, står nu med sin sexiga stjärt och öppnar fittan så mycket hon kan för honom. Den har bit kvar, men himlen börjar skifta färg och havet har lugnat sig och intagit en mer mörkblå ton. Varje gång huvudet är på väg tillbaka och min kuk på väg ur, sluter hon hela munnen, tungan och läpparna om den och suger så hårt hon kan – liksom för att hålla staken kvar i munnen..

Själv hoppade mina hormoner när en frodig mörk tjej i 30-årsåldern grundligt smorde in sin tjejkompis rygg och stjärt med långa svepande drag.

Mannen vaknar till ur sin trans och trycker fast ollonet mellan dina blygdläppar.
-Ja, men… stammar jag. Jag gillade när handen dröjde bearbetade skinkorna och gled ner över insidan av kompisens lår. Han lugnar sig lite igen.Du njuter av det – och du märker att jag också gör det! Du ler lite och visar med hela kroppen att det är skönt… Mannen är uppenbart frustrerad och riktigt sprängkåt! Du skälver till av kåthet när du fantiserar om att det egentligen är dig han slickar nu – och att han egentligen har din fitta i skallen när han nu bearbetar sin fru med munnen…

Plötsligt reser sig mannen upp och vänder på kvinnan ganska burdust så att hon hamnar på alla fyra.

Din tunga verkar gå av sig själv och Du bryr Dig knappt om du nästan inte kan andas. Du hör hur hon stönar och rör sig under Din behandling ifrån Din tunga. Hon böjer sig fram och börjar att nafsa på Din ena örsnibb, det är skönt för dig och glömmer helt att hon kanske är död. Det är så härligt att ligga där mellan en kåt kvinnas ben och slicka henne som en liten hora. Du stönar högt av att känna hur långt hon får ned Din kuk i halsen och börjar att suga på kuken. Du tar nöjt bort din hand ifrån henne och slickar av Dina fingrar, det smakar helt gudomligt, hennes safter ifrån hennes underliv. Du är inte van med att sätta på en vilt främmande kvinna, men Du gör det, och Du njuter som bara den av det! Du stönar till av orden. Du smeker hennes klitoris och trycker in ett andra finger och ser på henne när hon börjar att röra sig över Dig, hon darrar och vill komma, Du ser hur hon biter ihop och du får se tänderna som var i Din hals för någon minut sedan bara. Du känner att du snart kommer att komma, så du stannar upp. - Jag vill att du ska smaka på min sperma slyna!

Lurad och bedragen del 7

En riktig kåtslyna har vi här, vi har hört mycket om dig och du skötte dina slynsysslor bra förra helgen, säger Madame Evil föraktfullt.Kvinnans näsa snubbar vid min mage, och jag känner hur den berömda ilningen börjar komma, och stönar ljudligt.

Alla tystnar och tittar ner i golvet. Jag har aldrig varit otrogen mot Maria tidigare, men efterhand som kvinnan smeker mig, så börjar den pirrande känslan infinna sig och jag kommer på mig själv att det är skönt det hon gör.

-Vänta med att tacka mig tills jag är klar med dig, din slyna skrattar Madame.Ordet stall ekar i öronen, han har alltså fler än Maria, vet hon om detta, tänker jag.

Ett jubel går igenom publiken och dom applåderar.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl